Xtra Comfortweken

Jouw nieuwe badkamer moet er fantastisch uitzien én elke dag weer comfortabel zijn in gebruik. Tijdens de Xtra Comfortweken (van 10 september tot en met 10 oktober) bieden wij gratis upgrades voor jouw nieuwe badkamer voor nóg meer comfort.

Hieronder een greep uit de verschillende gratis upgrades tijdens de Xtra Comfortweken. Welke kies jij?


Combi Black daglicht

Gratis upgrade naar whirlpool

Kies jij voor een bad in je nieuwe badkamer? Kies dan voor extra comfort met de gratis upgrade naar een whirlpool. Whirpools bieden extra ontspanning tijdens een warm bad. Een whirlpool zorgt voor een betere bloedsomloop en stofwisseling en het heeft een kalmerende werking op je spieren. Optimaal ontspannen dus!

Ik wil Xtra Comfort

Combi Black daglicht

Gratis upgrade naar vloerverwarming

Nooit meer koude voeten in de badkamer. De badkamer is misschien wel dé ruimte in huis waar vloerverwarming niet mag ontbreken. Met de gratis upgrade naar vloerverwarming stap je voortaan op een warme vloer in plaats van een koude tegelvloer.

Ik wil Xtra Comfort

Combi Black daglicht

Gratis upgrade naar Feel Good Shower

Een Feel Good Shower met infrarood en UV-functie is een unieke toevoeging aan je doucheruimte. En deze bieden wij tijdens de Xtra Comfortweken als gratis upgrade van je doucheruimte. Door de UV-functie tijdens het douchen te gebruiken blijft je vitamine D-niveau ook in de wintermaanden op niveau. Vitamine D zorgt voor een verhoogde en sterkere weerstand, de infrarood zorgt met een diep doordringende warmte voor extra spierontspanning. Nog meer comfort dus!

Ik wil Xtra Comfort

Bekijk de voorwaarden hier.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

‚Äč