Black Line badkamer Baderie

Element4 gashaarden

Element4 heeft zich sinds 2006 ontwikkeld tot erkend ontwerper en producent  van gashaarden in Europa. Dit met een focus op innovatie, en eenvoud van design als uitgangspunt. Wij hebben voor je in de showroom  brandend opgesteld staan de trisore 70 gashaard. Een 3-zijdige gashaard kenmerkend door een mooi vuur en stammenset en mede door de geringe inbouwmaat. Ook zijn er  gashaarden van Element4 die geen rookkanaal of schoorsteen nodig hebben. Ideaal voor een ieder die de sfeer van echte vlammen in huis wil hebben maar geen beschikking heeft over een afvoerkanaal naar buiten. 

Gashaarden

De unieke Element4 gashaarden zonder rookgas afvoer zorgen overal in huis voor de warmte en de gezelligheid van echt vuur. Wij hebben een gashaard van Element4 als voorbeeld brandend opgesteld staan in onze showroom in Rosmalen. Wil je meer over een gashaard voor bij jouw thuis? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom.

Vraag direct een offerte aan >

Gashaard met gesloten systeem 

De gashaarden van Element4 hebben allemaal één ding gemeen: eenvoud. Volgens Element4 kenmerkt eenvoud de ware schoonheid. Eenvoud in constructie maakt de installatie en het onderhoud gemakkelijk. Eenvoud in bedieningsgemak zorgt voor gezelligheid en sfeer in huis met letterlijk één druk op de knop. En eenvoud in design levert ontwerpen op die de unieke schoonheid van het vuur volledig tot zijn recht laten komen. Uniek aan onze gashaarden is de geringe inbouwdiepte, vanaf slechts 25 cm! Dit maakt de installatie nog eenvoudiger en het ruimteverlies in de kamer minimaal.
Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak