Black Line badkamer Baderie

Dru haarden

Gashaarden zorgen naast warmte ook voor een stijlvolle toevoeging aan je interieur. DRU biedt een groot assortiment gashaarden. Ga je voor een inbouw, vrijstaand of vrijhangend model? Met in de showroom de Trio vrijstaande haard, de inbouw modellen excellence en metro 100 brandend opgesteld kunnen wij je een goede impressie geven van het Dru haarden assortiment.

Vraag direct een offerte aan >

Welk type Dru haard past bij jou?

Bij de keuze van een Dru kachel of Dru openhaad op gas of hout is het vermogen van het toestel een belangrijke bepalende factor. Veel mensen realiseren zich niet dat voor een gemiddelde woonkamergrootte slechts 3 a 4 kilowatt (kW) nodig is om de kamer te verwarmen. Zeker in de goed geïsoleerde woningen van tegenwoordig en gezien het feit dat veel woningen ook al zijn voorzien van CV en het toestel dus vaak alleen dient als bijverwarming.

Welke DRU haarden zijn er?

Dru Houthaarden
Houthaarden hebben een open verbrandingsysteem. Het is belangrijk te weten dat, wanneer je kiest voor een houthaard, een goede ventilatie van de woning vereist is. Wanneer de woning goed wordt geventileerd kun je in principe altijd een houthaard of kachel plaatsen. 

Dru Gashaard
Bij gashaarden is er de keuze voor een gesloten verbrandingssysteem, waarbij de lucht die nodig is voor de verbranding direct van buiten wordt gehaald en de rookgassen door één en hetzelfde kanaal weer worden afgevoerd. Hierdoor kan de afvoer in veel gevallen eenvoudig worden uitgemond door de gevel (via het dak is natuurlijk ook mogelijk). 

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak