Over Baderie Hoppenbrouwers

Bij Baderie Hoppenbrouwers weten wij dat kleine dingen het verschil kunnen maken. Wij zetten daarom ook graag een stapje extra, zodat je helemaal tevreden bent. Vanaf de kennismakening tot aan het laatste kitrandje. Pas als alles klopt, dan word je echt blij van je nieuwe badkamer.

Badkamermeesters Hoppenbrouwers

De badkamermeesters van Hoppenbrouwers zijn enthousiaste specialisten. Voor iedere badkameruitdaging hebben ze een oplossing. Door hun technische kennis en gevoel voor design brengen zij alle elementen samen om jouw droombadkamer tot stand te brengen, zoals niemand anders dat kan. Van een gedetailleerd ontwerp tot een volledige badkamer. Vanzelfsprekend hebben wij aandacht voor de kleinste details, want juist het geluk zit in elk detail.

Black Line badkamer Baderie

Je voelt het verschil

Weet je hoe je merkt dat je bij Baderie Hoppenbrouwers bent? Het gevoel dat alles om jou draait. Je houdt contact met één contactpersoon. De hele showroom is er slechts om je te inspireren en om keuzes te maken. Samen experimenteren wij in het tegelatelier, stellen we moodboards samen en gaan we voor een ontwerp op verschillende indelingen en oplossingen.


Weten of Baderie wat voor jou kan betekenen?


 

* = verplicht in te vullen veld

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak