Inspiratie

Bij Baderie Hoppenbrouwers kijken wij verder dan alleen jouw badkamer. Wij kijken binnen jouw budget naar de mogelijkheden voor een nieuwe badkamer. Zo creëren wij een heerlijke comfortabele omgeving waarin je je kunt, relaxen en weer opladen. Wil jij het gevoel van een luxe badkamer? Dan zit je bij Baderie Hoppenbrouwers helemaal goed.

Verschillende badkamerstijlen

Om je te helpen bij keuzes in de badkamer, hebben wij een greep van onze badkamers voor jou geselecteerd. Vooral ter inspiratie, zodat jij jouw droombadkamer kan vinden. Ontdek alvast welke badkamerstijl bij jou past.

Bekijk badkamers

Black Line badkamer Baderie

Geef jouw ideeën de ruimte met maatwerk

Dezelfde badkamers zijn er al genoeg. Daarom maken wij iets voor jou bijzonders. Veel van onze badkamermeubels, kasten en wastafels kunnen we naar jouw ideale afmetingen aanpassen. Uiteraard maken wij, als dat nodig is, zelfs alles op maat. Laat je vooral niet begrenzen, maar denk groot.

Badkamermeesters

Wij vinden één ding heel belangrijk: tot in detail jou blij maken met je nieuwe badkamer. Onze badkamermeesters hebben uitgebreide technische kennis en onze installateurs hebben gevoel voor design. Bij Baderie Hoppenbrouwers kijken wij verder dan ons eigen vakgebied. Iedere badkamer is ooit begonnen met een goed ontwerp.

Maak een afspraak

Black Line badkamer Baderie

Als onze installateurs straks te gast zijn in jouw huis, doen we dat met de grootste zorg en oplevering tot in elk detail.


Weten of Baderie wat voor jou kan betekenen?


 

* = verplicht in te vullen veld

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak