Een heerlijke warme badkamer

We hebben lang van een mooie warme zomer en nazomer mogen genieten, maar het duurt niet lang of het wordt kouder. En er is toch niets fijner om vanuit een koude slaapkamer je comfortabele warme badkamer in te stappen. Vergeet bij het creëren van je droombadkamer de verwarming dus niet. Kies je voor radiatorverwarming, dan is er veel te kiezen. Het type radiator is afhankelijk van de situatie in je badkamer en de keuze voor kleur en vormgeving hangt helemaal af van de stijl van je badkamer. Ik deel graag een paar van mijn favorieten met je om de diversiteit in stijlen te laten zien.

Moderne keuken
Landelijke keuken
Klassieke keuken

Het is belangrijk om de capaciteit van je radiator af te stemmen op de ruimte. Een badkameradviseur kan je hierin helpen, zij berekenen precies wat je nodig hebt voor een aangenaam warme badkamer. Je kunt de radiatorwarmte aanvullen met een heerlijk comfortabele vloerverwarming.

Tijdens de Comfort Weken bij Baderie Hoppenbrouwers wordt de keuze voor een vloerverwaming wel heel eenvoudig! Deze ontvang je als gratis upgrade van je nieuwe badkamer. Wil jij dit ook?

Tip: vloerverwarming gecombineerd met keramisch hout. Je hebt de look-and-feel van een warme houtenvloer maar het onderhoudsgemak van tegels.


Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak